SPDISTILERIA BULBOACA SRL este un producător și exportor al alcoolului etilic de înaltă calitate, distilat de vin, distilat din cereale din Republica Moldova.

Suntem unul dintre cei mai mari producători autorizați de alcool din țară și putem exporta produsele noastre în majoritatea statelor din lume, inclusiv UE (România, Grecia, Polonia, Italia, Spania, Germania, Bulgaria) dar și Turcia, Ucraina, Serbia, Rusia sau SUA.

În același timp alcoolul etilic respectă standardele de calitate prevăzute de industriile alimentare și farmaceutice.

În același timp alcoolul nedenaturat respectă standardele de calitate prevăzute de industriile alimentare și farmaceutice.

Alcoolul nostru denaturant poate fi folosit la fabricarea detergenților și soluțiilor de curățenie pentru uz casnic sau industrial. Denaturarea se efectuează prin adăugarea în alcoolul etilic a așa substanțe precum Isopropanol, Denatonium Benzoate (Bitrex), Diethyl Phthalate, Tert-Butyl ș.a. Formula de denaturare poate fi modificată conform cerințelor clientului.

Date fiind încercările timpului legate de pandemia de “Covid 19 ”și cererea crescândă pentru etanol, compania noastră a mărit producția de alcool denaturat și nedenaturat, și suntem disponibili pentru comenzile dvs.

DISTILERIA BULBOACA SRL produce:

  1. Alcool denaturat Alcool etilic de origine agirocolă 96,4%
  2. Alcool etilic de origine agirocolă 96,4%
  3. Distilat pentru divin
  4. Distilat de cereale.
  5. Dezinfectant pentru mâini și suprafețe în ambalaje de diferite dimensiuni.

Adresa juridica: str. Dacia 1, localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi,
Prefix Postal: MD 6512, Republica Moldova

Pentru informații adiționale contactați-ne la adresa de e-mail: office@spiritsltd.com
Export department: sales.olga@spiritsltd.com
sau prin numărul de telefon: +373 60 18 00 18 | +373 68 22 11 40